Strandwandeling klas 5

Afgelopen vrijdag voorafgaand aan de kerstwijding in de kerk maakten de leerlingen van klas 5 een strandwandeling onder leiding van hun mentoren Tempelaar en Rackwitsz. Na wat aanvankelijk gemopper van een enkeling (“Wie verzint nou een strándwandeling?”) trok de verbroedering toch aan het langste eind en werd het een gezellige tocht onder gunstige weersomstandigheden. De wandeling eindigde op het terras van surfschool Heartbeach waar we onder het genot van warme chocolademelk met slagroom en een vers croissantje het leven doornamen en nog even genoten van wat ontspanning voor de toetsweek. Na een uurtje hervatten we de tocht door Scheveningen terug naar de kerk om daar de kerstwijding bij te wonen. Al met al een geslaagde ochtend.