Sport- & cultuurdagen 2017

De sport- & cultuurdagen van dit schooljaar zitten er op. Vele sportwedstrijden zijn gespeeld, toneelacts zijn opgevoerd, er zijn taarten gebakken, gedichten en verhalen geschreven, foto's en tekeningen gemaakt, workshops gevolgd en nog veel meer. Alle resultaten konden gevolgd worden op de speciale app die gemaakt is voor deze dagen, met eigen website.

De punten zijn binnen: de Sorghawards gingen naar klas 6E (1e plaats, 316 p), gevolgd door klas 5C (2e plaats, 278 p) en klas 3D (3e plaats, 255 p). Gefeliciteerd! Het spektakel werd afgesloten met het eerste schoolfeest van dit schooljaar.

Er zijn/komen foto-albums van: