Paarse Vrijdag

Omdat Paarse Vrijdag dit jaar in de toetsweek viel maar we dit op Sorghvliet zeker niet aan ons voorbij willen laten gaan, vierden we Paarse Vrijdag een week eerder op 7 december.

De regenboogvlag wapperde op het schoolplein, de paarse ballonnen en slingers hingen door de school en de leerlingen werden feestelijk onthaald door de GSA bij de ingang waar ze een paars armbandje kregen. Op donderdag was al begonnen met het verkopen van de paarse mutsen met regenbooglogo en veel leerlingen liepen al met muts op de school binnen. Wie nog geen muts had, had nog een laatste kans om er een in de pauzes te bemachtigen.

Voor de bovenbouwers was er het vierde uur een lezing van een roze ouder en voor iedereen waren er in de pauze weer alle gebruikelijke feestelijke activiteiten. Paarse nagellak, paarse suikerspinnen en natuurlijk de photobooth voor de regenboogvlag! Ook is het weer gelukt om een foto te maken van iedereen die in het paars gekleed was.

Een geslaagde dag en we kijken uit naar de volgende activiteit van de GSA: de filmavond. Houd je mail in de gaten voor wanneer deze is!!