Exameninfo

Beste leerling van klas 6,

Dit is een heel belangrijk jaar voor je. Want na dit jaar ga je ons verlaten. Als alles goed gaat natuurlijk, maar daar gaan we wel vanuit. Je vindt hier allemaal interessante links die je kunt gebruiken om je voor te bereiden op het examen. Bekijk vooral ook al het materiaal van de decaan, want nu moet de beslissing vallen over wat je volgend jaar wilt gaan doen. En om je te inspireren vind je hier ook de lijst met geslaagden van vorig jaar. We hopen van harte dat het jullie ook gaat lukken en als wij je daarbij kunnen helpen, dan horen we dat graag.

Je kunt altijd terecht bij mevrouw Hulshof, je coördinator en secretaris van het examen.

We wensen je heel veel succes!

Geslaagden

Bekijk de lijst van alle leerlingen die sinds 2000 zijn geslaagd.