Wintersportreis 2018

Dit jaar organiseert de sectie LO voor de 11e keer de Sorghvliet wintersportreis. De reis zal plaatsvinden in de voorjaarsvakantie van vrijdagmiddag 23 februari t/m zaterdagochtend 3 maart 2018. De bestemming van de 9-daagse reis is voor het negende jaar Erbhoff Köchl, een klein, gezellig gasthof in Neukirchen am Grossvenediger. Afgelopen jaren hebben wij volop kunnen genieten van deze gezellige accommodatie en daarom hebben wij besloten om wederom naar dit gasthof af te reizen. De gasthof bevindt zich direct aan de dalafdaling van het skigebied en zal alleen door onze groep bezet zijn. Het skigebied biedt veel mogelijkheden en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. De reis is bedoeld voor leerlingen uit klas 2 t/m 6 van onze school.

Voor meer info :

• lees de mail die is verstuurd naar klas 2 t/m 6 op maandag 6 november, met o.a. het inschrijfformulier
  • de film van de wintersportreizen van 2017 en 2016
  • het fotoalbum van 2017