GSA wint fotowedstrijd

Het is de GSA van Sorghvliet gelukt om de meeste paarse mensen op de foto te krijgen van alle scholen van Nederland! En dat terwijl we voor de inzending ook nog eens hebben gekozen voor een deel van de totaalfoto, omdat die nu eenmaal het meest paars was van alle foto’s die meneer Feenstra vanaf het dak van de school genomen heeft…

We zijn natuurlijk ontzettend trots en willen alle leerlingen die op paarse vrijdag de school paars gekleurd hebben, geluisterd hebben naar het verhaal van Tweede Kamerlid Jeroen van Wijngaarden, op de foto zijn gegaan met hun vrienden om Paarse Vrijdag te vieren of op een andere manier hebben bijgedragen aan de acceptatie van iedere leerling op onze school die daar steun voor nodig had, ontzettend bedanken! Laten we ook op niet paarse dagen elkaar blijven accepteren!

Bekijk de foto's.