Enchanté Proust

Op woensdagavond 22 november werd er op school voor alle leerlingen Frans en alle ouders een Proust-avond georganiseerd. Elk jaar wordt er Franse schrijver in de schijnwerpers gezet, dit jaar was aan de beurt: Marcel Proust, de schrijver van À la recherche du temps perdu.

De avond bestond uit een lezing over het leven en het werk van Proust, een kort toneelspel over de highlights van À la recherche en tal van andere onderdelen. Nadat de bezoekers de tentoonstelling en de film over de schrijver aanschouwd hadden, werd de avond feestelijk afgesloten met de prix Galerne, voor de bakker van de beste madeleine, en de prix Proust, voor de beste voordrager van het werk van Proust.

Naar het fotoalbum.