Begeleider survival klas 3

Aan het begin van het volgende schooljaar gaan de derde klassen op survival naar de Ardennen. Net als andere jaren willen we graag leerlingbegeleiders meenemen. Zit je nu in klas 4? Dan is onderstaande misschien interessant voor jou.

Wat moet je doen?

Je gaat  in de eerste schoolweek mee op survival.  In deze week moet je proberen de leerlingen uit ‘jouw’ klas te leren kennen. Je helpt hen met allerlei kleine en grote problemen (knuffel vergeten, heimwee, kapotte knie). Daarnaast ben je een steun voor de mentor. Je helpt hem/haar bij dingen die moeten gebeuren: het tellen van de leerlingen, rommel opruimen, assisteren bij het eten etc.

Wie zoeken wij?

• Je hebt energie (het is hard werken van vroeg tot laat).
  • Je bent flexibel en bereid om de armen uit de mouwen te steken.
  • Je kunt goed samenwerken.
  • Je kunt leerlingen enthousiasmeren.
  • Je neemt initiatief en creëert graag een positieve sfeer.

Hoe meld je je aan?

Je schrijft een korte, krachtige mail waarin je uitlegt waarom jij geschikt bent aan de heer Beute. De mail moet aankomende vrijdag 16 juni as. binnen zijn. Een kleine commissie van betrokken docenten maakt een keuze uit diegenen die zich hebben aangemeld.